Μενού

Επικοινωνία

GOLD MEMBER – BRITISH COUNCIL ADDVANTAGE PROGRAMME

Αγαπητή κυρία Κορμά,

Εκ μέρους του British Council, του φορέα με την πιο μακρόχρονη πορεία στη διοργάνωση ποιοτικών εξετάσεων Cambridge English στην Ελλάδα για περισσότερα από 60 χρόνια, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία και την κατανόηση που δείξατε κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με τη δική σας βοήθεια και υποστήριξη, καταφέραμε να διεξάγουμε τις εξετάσεις για τους μαθητές σας με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες καθώς η νέα πραγματικότητα μας ανάγκασε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα για την ασφάλεια όλων.

Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε εσάς, την ομάδα σας και τους μαθητές σας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις εξετάσεις αγγλικών Cambridge και για το πόσο αποτελεσματικά αντιμετωπίσατε όλες τις προκλήσεις τους τελευταίους μήνες…….”

Όταν διαβάζεις αυτές τις λίγες γραμμές που προέρχονται όμως ,από το British Council,το μεγαλύτερο φορέα  διεξαγωγής εξετάσεων Cambridge, πώς είναι δυνατόν να μην αισθάνεσαι δικαιωμένος… Από το 1999, το κύριο μέλημά μας ήταν και είναι οι μαθητές να αγαπήσουν την Αγγλική γλώσσα με αποτέλεσμα την άριστη γνώση της. Όλα αυτά τα χρόνια, εκατοντάδες μαθητές και γονείς μάς εμπιστεύτηκαν και πέτυχαν στις εξετάσεις του Lower & του Proficiency.

Αυτές οι λίγες γραμμές είναι η επιβεβαίωση του αγώνα μας, του άγχους μας, των αγωνιών μας και συνάμα της χαράς και περηφάνιας μας για κάθε επιτυχία μαθητή μας! Είμαστε μία δεμένη ομάδα απόλυτα αφοσιωμένη σε ένα απαιτητικό έργο και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και στοχοπροσήλωση! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Scroll to Top