Μενού

Επικοινωνία

Παιδικά Γερμανικά

Γιατί να μάθω Γερμανικά;

Η Γερμανική Γλώσσα είναι η γλώσσα της μουσικής, της τέχνης και γενικότερα του Πολιτισμού: η γλώσσα του Ludwig van Beethoven, του Albert Einstein, του Johann Wolfgang von Goethe, του Johann Sebastian Bach. Είναι η χώρα των Πανεπιστημίων εάν θέλεις να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις τις σπουδές σου στην Οικονομία, την Ιατρική, τις Τηλεπικοινωνίες, το Πολυτεχνείο, τις Τέχνες και στη Μουσική. Είναι σημαντική για όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία των προγραμμάτων Erasmus σε όλα τα Γερμανικά Πανεπιστήμια.

G1 (για παιδιά 10-11 ετών)

Το Πρόγραμμα Σπουδών G1 μπορεί να παρακολουθήσει ένα παιδί χωρίς να έχει κάνει απαραίτητα την τάξη Spielschule. Παρακολουθώντας αυτό το Πρόγραμμα Σπουδών ένας μαθητής αποκτά τη δυνατότητα να διαβάσει απλά κείμενα κατανοώντας τη γενική ιδέα,να δίνει προφορικές και γραπτές λεπτομέρειες για τον εαυτό του,να περιγράφει απλά γεγονότα και γενικότερα να χρησιμοποιεί απλές γλωσσικές δομές προφορικού και γραπτού λόγου.

Η τάξη αυτή οδηγεί στο επίπεδο Α1 (Fit in Deutsch 1) του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς.

G2 (για παιδιά 11-12 ετών)

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα Σπουδών κατά το οποίο ένας μαθητής καλλιεργεί και κατακτά όλες τις βασικές δεξιότητες της προφορικής έκφρασης, της ακουστικής κατανόησης, της ανάγνωσης και της γραπτής έκφρασης. Η τάξη αυτή οδηγεί στο επίπεδο Α2 (Fit in Deutsch 2) του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Scroll to Top