Μενού

Επικοινωνία

Εφηβικά Ισπανικά

Γιατί να μάθει κανείς Ισπανικά;

Η Ισπανική Γλώσσα αποτελεί σήμερα ένα πολύ σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τη χρησιμοποιούν καθημερινά 350 εκατομμύρια άτομα σε 22 χώρες του κόσμου. Η γεωγραφική επέκταση της επιτρέπει στους ισπανόφωνους να εισχωρούν στον εργασιακό χώρο όχι μόνο των χώρων στις οποίες μιλιέται αλλά και στις υπόλοιπες χώρες που συνάπτουν εμπορικές συναλλαγές με αυτές.

SP 1 (για παιδιά 13 ετών και πάνω)

Στην πρώτη τάξη καλύπτονται το επίπεδο Α1 και Α2- κατακτώντας βασικές γνώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο σπουδαστής μαθαίνει να ρωτάει, να περιγράφει, να εκφράζει απλά την άποψή του και τις προτιμήσεις του και να επικοινωνεί με τους άλλους χρησιμοποιώντας τον ενεστωτικό χρόνο. Έχει τις γνώσεις που του επιτρέπουν να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες και αναμενόμενες καταστάσεις της καθημερινής ζωής.

SP 2

Στη δεύτερη τάξη αρχικά ολοκληρώνεται το επίπεδο Α2 και καλύπτεται το επίπεδο Β1. Οι σπουδαστές μαθαίνουν να περιγράφουν ανθρώπους και καταστάσεις σε όλους τους χρόνους του παρελθόντος . Τους δίνεται η δυνατότητα να γράφουν με ανεπίσημο τρόπο γράμματα ή ηλεκτρονικά μηνύματα προς άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος και να επικοινωνούν στα Ισπανικά σε κάθε περίσταση της καθημερινής ζωής.

Η τάξη αυτή οδηγεί στις εξετάσεις του Dele Escolar B1 που αφορά σε εφήβους 12 -17 ετών ή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)

ΕΠΙΠΕΔΟ Β2

Στην τάξη Β2 οι σπουδαστές μας χειρίζονται ικανοποιητικά την ισπανική γλώσσα και επικοινωνούν πάνω σε πιο σύνθετα θέματα που αφορούν όχι μόνο στην καθημερινότητα, αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό προβληματισμό. Επιπλέον, μπορούν να εντρυφήσουν στην ισπανική κουλτούρα και ιστορία.

Στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους οι μαθητές μας οδηγούνται στις εξετάσεις Dele B2 (Nivel Intermedio) ή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ).

ΕΠΙΠΕΔΑ C1-C2

Τα τμήματα επιπέδων C1 & C2 δημιουργούνται κατόπιν ζήτησης. Ως επί το πλείστον, η εκμάθηση και προετοιμασία για τις εξετάσεις γίνονται σε επίπεδο ιδιαίτερου.

Scroll to Top