Μενού

Επικοινωνία

To Όραμα και οι Αξίες

οραμα & αξιεσ

Όλοι στο E.L.B. πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σχολική ζωή πρέπει να εμπνέει, να δημιουργεί κίνητρα και να εμπλέκει τους  μαθητές  από τη στιγμή που θα μπουν στο σχολείο μας έως την ημέρα αποφοίτησής τους. Η κοινότητά μας καλλιεργεί το πάθος και τον ενθουσιασμό για τη μάθηση μέσω εξαιρετικών εκπαιδευτικών πρακτικών. Θεωρούμε ως ευθύνη μας  να διευρύνουμε τα ενδιαφέροντα των μαθητών μας και να αναπτύξουμε τα προσωπικά τους προτερήματα  μέσω της  εκμάθησης γλωσσών. Για να το κάνουμε αυτό στοχεύουμε στην ανάπτυξη της αυτοεκτίμησής τους, της επιμονής και της ακεραιότητάς τους, στη βελτίωση των  δεξιοτήτων επικοινωνίας ,αγκαλιάζουμε  τη δημιουργικότητα, ενθαρρύνουμε  την ομαδική εργασία και προωθούμε μια ανοιχτόμυαλη νοοτροπία.

Στο σχολείο μας , νοιαζόμαστε για το άτομο και υπερηφανευόμαστε για τη ζεστασιά της κοινότητάς μας στην οποία έχουν αξία όλοι οι μαθητές μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να ξεκλειδώνουμε τις δυνατότητες κάθε μαθητή και να τους εμπνέουμε να πετύχουν τους στόχους τους.

Όλα τα μαθήματά μας – από τα επίπεδα Α1 έως C2 – έχουν σχεδιαστεί με μοναδικές, ποικίλες και καινοτόμες προσεγγίσεις μάθησης και εκτελούνται στο πλαίσιο διεθνοποίησης, έτσι ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να ανακαλύψουν πώς μπορούν να συμμετέχουν στην επίλυση προβλημάτων παγκοσμίως. Το σχολείο μας διακατέχεται  επίσης, από ισχυρές ηθικές αξίες τις οποίες ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να υιοθετήσουν στη ζωή τους και να ζουν σύμφωνα με αυτές. Εμείς, ως δάσκαλοί τους, στοχεύουμε συνεχώς να είμαστε θετικά πρότυπα γι΄αυτούς.

Scroll to Top