Μενού

Επικοινωνία

Εφηβικά Γαλλικά

Γιατί να μάθω Γαλλικά;

Η Γαλλική είναι μια γλώσσα εύηχη, μουσική, φίνα κι αριστοκρατική. Είναι η μοναδική ίσως γλώσσα, μετά την Αγγλική, που ομιλείται και στις πέντε ηπείρους. Οι ρίζες της βρίσκονται στην Ελληνική και Λατινική κι έχει συνεισφέρει σημαντικά σε αυτό που αποκαλούμε σήμερα «Ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Classe D – Niveau B1 ( για παιδιά 12-15 ετών)

Σ’ αυτό το επίπεδο, οι μαθητές αποκτούν ικανότητα κατανόησης και συμμετοχής σε συζητήσεις θεμάτων επικαιρότητας, γνώση λεξιλογίου 2000 λέξεων και βασικών γραμματικών γνώσεων ,εξοικείωση με πιο απαιτητικό επίπεδο γραπτού λόγου.

Η τάξη αυτή οδηγεί στο πτυχίο Delf B1 του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Classe E – Niveau B2 ( για παιδιά 13-16 ετών)

Η τάξη αυτή οδηγεί στο πτυχίο Delf B2 του Γαλλικού Ινστιτούτου, το οποίο πιστοποιεί την καλή γνώση της καθομιλουμένης Γαλλικής Γλώσσας και καθιστά δυνατή την ορθή γραπτή και προφορική έκφραση σε πληθώρα θεμάτων.

Classe F- C1 ( για παιδιά 14-17 ετών)

Aυτό το αυτόνομο πλέον επίπεδο οι μαθητές μπορούν να κατανοούν μεγάλα και απαιτητικά κείμενα, καθώς και να εντοπίζουν έννοιες που εξυπακούονται. Επίσης, μπορούν να εκφράζονται με ευχέρεια προφορικά ή γραπτά πάνω σε πολύπλοκα θέματα , με σαφή και καλά δομημένο τρόπο. Η τάξη αυτή οδηγεί στο πτυχίο Delf C1 ή Sorbonne 1.

Classe G - C2( για παιδιά 15-18 ετών)

Σ’ αυτό το επίπεδο οι μαθητές γίνονται ανεξάρτητοι και αυτάρκεις χρήστες της Γλώσσας που σημαίνει ότι έχοντας εμβαθύνει και στις πιο περίπλοκες δομές της Γλώσσας, επικοινωνούν πλέον με φυσικό τρόπο. Η τάξη αυτή οδηγεί στο πτυχίο Delf C2 – Sorbonne 2 του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Scroll to Top