Μενού

Επικοινωνία

ELB’s Online Language School

To E.L.B. είναι ένα παραδοσιακό Κέντρο Ξένων Γλωσσών με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας. Λειτουργούμε νόμιμα από το 1999 παρακολουθώντας από κοντά όλες τις διεθνείς εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Διδάσκουμε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Τουρκικά. 

Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι φιλόλογοι της γλώσσας που διδάσκουν με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Διδάσκουν νόμιμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά. Η εκπαίδευσή τους και η συνεχής ενημέρωσή τους για τις νέες μεθόδους διδασκαλίας είναι μία από τις προτεραιότητές μας.  

Το 2020 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το E.L.B.’s Online Language School. Στόχος του E.L.B.’s Online Language School είναι να προσφέρει διαδικτυακά τα εκπαιδευτικά προγράμματα που δημιουργήθηκαν με γνώσεις κι εμπειρία πολλών ετών. Έτσι, φτιάξαμε διαφοροποιημένα πακέτα μαθημάτων που καλύπτουν τις ανάγκες και τους στόχους κάθε ενδιαφερόμενου χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα των προσφερόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τα ιδιαίτερα μαθήματα ή να συμμετέχει σε εικονική τάξη του επιπέδου του.

Προσφέρουμε:

Placement Tests

ENGLISH

FRENCH

GERMAN

SPANISH

ITALIAN

RUSSIAN

ENGLISH

FRENCH

GERMAN

SPANISH

ITALIAN

RUSSIAN

Scroll to Top