Μενού

Επικοινωνία

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ – G1 & ΓΑΛΛΙΚΩΝ – FR1

Αναρωτιέστε εάν το παιδί σας είναι μικρό για να ξεκινήσει μια δεύτερη ξένη γλώσσα? 

Νέα μελέτη δείχνει ότι όσο περισσότερες γλώσσες μαθαίνουμε τόσο αυξάνεται η ικανότητα του εγκεφάλου να κωδικοποιεί πληροφορίες. Συγκεκριμένα ο εγκέφαλος ενός παιδιού είναι άκρως δεκτικός σε ποικίλα γλωσσικά ερεθίσματα.

 Τα μαθήματα των τμημάτων  G1 για τα Γερμανικά και FR1 για τα Γαλλικά που απευθύνονται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού ξεκινούν την εβδομάδα 26-30/09/2022. Το σχολείο μας τιμώντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών(26/9),δίνει την ευκαιρία στους μαθητές των παραπάνω τάξεων δημοτικού σχολείου να γνωρίσουν  την γερμανική ή γαλλική γλώσσα για την εβδομάδα αυτή χωρίς οικονομική δέσμευση.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των κανονικών τμημάτων ορίζεται βασιζόμενο στο πρόγραμμα των συμμετεχόντων, στη διαθεσιμότητα της καθηγήτριας και των αιθουσών του σχολείου.

Η διδασκαλία γίνεται με τρόπο βιωματικό και μέσω διαδραστικού υλικού, παιχνιδιών, αναπαράστασης ρόλων κτλ. Οι  ακαδημαϊκές σύμβουλοι της γερμανικής και της γαλλικής γλώσσας είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να ενημερωθείτε περαιτέρω και να συζητήσετε οποιοδήποτε προβληματισμό.

Scroll to Top