Μενού

Επικοινωνία

Αποτελέσματα ECPE – Εξεταστική Δεκέμβριος 2021

Ημέρα Αποτελεσμάτων ECPE Δεκεμβρίου… Ημέρα χαράς, συγκίνησης και περηφάνιας.

100% επιτυχία!!!

Τι να πρωτοπούμε γι’ αυτά τα παιδιά… Οι απόλυτοι ήρωες του Covid-19, του lockdown και της τηλεκπαίδευσης. Μόλις τον Σεπτέμβριο του 2019, μετά από μία κουραστική C senior, εντάχθηκαν στο τμήμα της PreFce με στόχο την συμμετοχή τους στις εξετάσεις του ECCE τον Δεκέμβριο 2020. Διά ζώσης μαθήματα, τηλεκπαίδευση και πάλι από την αρχή…διά ζώσης μαθήματα, τηλεκπαίδευση….. Τέλος Απριλίου 2021 πραγματοποιούνται επιτέλους, οι εξετάσεις του ECCE του Δεκεμβρίου ‘20  μετά από 4 αναβολές  λόγω του γενικού lockdown. Η επιτυχία τους ήταν σίγουρη αφού από τον Ιανουάριο 2020  είχαν ανοίξει πανιά για την ύλη του Proficiency….

Δεκέμβριος 2021,μόλις λίγους μήνες  μετά …. και η συμμετοχή τους στις εξετάσεις του Proficiency του Michigan University (ECPE) μονόδρομος…

Και τώρα η απόλυτη επιτυχία!!!

Μαρία, Νίκο, Κυριακή, Ορέστη, Αργυρώ, Ορέστη, Σταύρο, Χριστίνα, Κυριάκο, Γιώργο, Ιωάννα

ΘΕΡΜΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Συγχαρητήρια και στην καθηγήτριά σας κα Μύριαμ  που όχι απλά σας δίδαξε την αγγλική αλλά κατάφερε να σας ΄δέσει΄ σαν ομάδα, σας έδειξε πώς να μαθαίνετε όλοι μαζί και να πετυχαίνετε επίσης, παρέα!΄Ένα μεγάλο ευχαριστούμε στον Νικόλα μας που την ημέρα της προφορικής εξέτασης απέδειξε ότι η πραγματική φιλία αψηφά  κούραση και άγχος και σε καθιστά επιτυχημένο πολύ πριν βγουν τα εκάστοτε αποτελέσματα!

 

Scroll to Top