Μενού

Επικοινωνία

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ECPE!

Τι να πούμε γι’ αυτά τα παιδιά?
Μόνο πολλά-πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
Αξίζει όμως να τα γνωρίσετε λίγο καλύτερα…
Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ξεκίνησε την A&B junior One Year μόλις πριν από 5 χρόνια. Τον Μάιο 2020, τελειώνοντας τη Csenior, αρίστευσε στις εξετάσεις του PET του Cambridge University (Grade A – Level B2). Το Σεπτέμβριο 2020 προσχώρησε στο τμήμα του Proficiency και σήμερα είναι κάτοχος του ECPE, σε μόλις ένα έτος. Ευαγγελία μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν σε κάποια άλλη γλώσσα γιατί τα 5 χρόνια που φοίτησες σε εμάς είναι λίγα, δεν προλάβαμε καν να σε δούμε να τελειώνεις το γυμνάσιο.
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ…τι να πώ για το χαμογελαστό αυτό παιδί. Μόλις το Σεπτέμβριο 2019 ήταν που μπήκε για πρώτη φορά στο σχολείο μας. Συνεσταλμένη, αμίλητη. Τότε είχε ενσωματωθεί στην τάξη του Pre-Lower. H πρόοδός της όμως ήταν αλματώδης με αποτέλεσμα τον Ιούλιο 2020 να δώσει ECCE και να πετύχει.Το Σεπτέμβριο 2021 συνέχισε στην τάξη του Proficiency και σήμερα τα αποτελέσματα την δικαιώνουν. Κατερίνα μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Όχι μόνο για τις απανωτές επιτυχίες σου αλλά για τη μεγάλη αλλαγή σου που από ένα συνεσταλμένο κοριτσάκι έγινες μία δυναμική έφηβη με στόχους και όνειρα.
Η JONANDA ήρθε στο σχολείο μας μόλις πριν από 5 χρόνια ξεκινώντας από την A senior. Η αμίλητη Jonanda αλλά πάντα χαμογελαστή, τον Ιούλιο 2020 πέτυχε στις εξετάσεις του ECCE και σήμερα μετράει μία ακόμη επιτυχία. Jonanda μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες.
Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ μπήκε στη ζωή του σχολείου μας όταν ήταν μόλις οκτώ ετών. Ένα όμορφο,ευγενικό και χαμογελαστό παιδί. Μέσα στα χρόνια είχε καλές και όχι μόνο στιγμές. Κατάφερε όμως να μεταμορφωθεί σε μια σοβαρή έφηβη που ξέρει τι θέλει και πώς θα το πετύχει χωρίς να χάσει το χαμόγελο και τη παιδικότητά της. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια αμφισβήτησε την αγάπη της για την Αγγλική γλώσσα, αλλά τελικά την αγάπησε τόσο πολύ που, παρά την επιτυχία της, συνεχίζει τα μαθήματα ώστε να δώσει το Proficiency του Cambridge University τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Βασιλική μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Είμαστε σίγουροι ότι με την επιμονή σου και τη επιμέλειά σου σε λίγους μήνες θα γιορτάζουμε και την επιτυχία σου στο CPE.
Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ήταν Δ’Δημοτικού όταν ξεκίνησε στην A&Bjunior One Year. Πάντα σοβαρός, χωρίς να λέει πολλά-πολλά, οι επιδόσεις του ήταν άριστες μέσα στα χρόνια. Το Μάιο 2019 πέτυχε στις εξετάσεις του ECCE. Το Σεπτέμβριο του 2019 αποφάσισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει για proficiency. Έλεγε ότι “κουράστηκε και θέλει άλλα Αγγλικά”. Ένα χρόνο μετά όμως γύρισε. Έτσι το Σεπτέμβριο 2020 γύρισε αποφασιστικά στα θρανία του σχολείου μας στο τμήμα του Proficiency. Αναστάση μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες.
Με την ΙΩΑΝΝΑ γνωριστήκαμε το Σεπτέμβριο 2019 όταν ουσιαστικά μετακόμισε με την οικογένειά της στη περιοχή μας. Λίγο ντροπαλή, λίγο συνεσταλμένη αλλά με ξεκάθαρους στόχους που τους υπηρέτησε και συνεχίζει να τους υπηρετεί με επιμονή. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκε στη τάξη του Lower ήταν αποφασισμένη να δώσει μόνο FCE του Cambridge University. Και αυτό έκανε με απόλυτη επιτυχία (GRADE 😎 )τον Ιούλιο 2020. Η συμμετοχή της στο τμήμα του proficiency το Σεπτέμβριο 2020 ήταν μονόδρομος. Επιθυμία της όπως πάντα να πετύχει και στις εξετάσεις του CPE του Cambridge University. Νομίζω ότι έδωσε το ECPE για να μας κάνει απλά τη χάρη. Πριν καν επιβεβαιώσουμε την επιτυχία της στις εξετάσεις του ECPE, η Ιωάννα ξεκίνησε τα μαθήματα για τις εξετάσεις του CPE για τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ιωάννα μου, πεισματάρα Ιωάννα μου, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Είμαστε σίγουροι ότι το πείσμα, η μεθοδικότητά σου και η προσήλωσή σου στο στόχο θα σου “χαρίσουν” και το CPE που τόσο πολύ επιθυμείς.
Η ΕΛΕΝΗ γνώρισε το σχολείο μας μόλις τον Σεπτέμβριο 2020, που ως φοιτήτρια ήρθε για να συνεχίσει τα Αγγλικά της. Όταν της είπαμε ότι με διάβασμα και πρόγραμμα μπορεί να αποκτήσει το ECPE σε οκτώ μήνες μας κοίταξε με δυσπιστία. Είχε να ασχοληθεί με τα Αγγλικά της από το σχολείο και το lockdown μαζί με τα διαδικτυακά μαθήματα την έκαναν να αναρωτηθεί πολλές φορές αν είναι έτοιμη να δώσει τις εξετάσεις. Και εμείς επιμέναμε…μπορείς. Ελένη μου, ο κόπος σου ανταμείφθηκε. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους σας! Θερμά συγχαρητήρια και στις καθηγήτριες στην κ. Κάλλια, την κ. Ανέζα και την κ. Μύριαμ όπως και σε όλη την ομάδα μας!
Να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα ευχόμαστε να έχετε πάντα επιτυχίες. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους!!
Scroll to Top